avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1137 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Drepturi indemnizație
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Drepturi indemnizație

Bună seara! Dacă o persoana cu handicap grav accentuat cu drept de însoțitor este dusa la cămin de bătrâni cine primește indemnizația persoana care a avut grija pana în momentul internării sau căminul direct? Menționez ca persoana care a avut grija este fiica bolnavei

Alte discuții în legătură

Indemnizatie handicap pavady pavady as dori sa stiu daca o persoana cu handicap (boala alzheimer) care primeste pe langa pensia de handicap si indemnizatie de insotitor, in momentul in care este ... (vezi toată discuția)
Contractul de munca de asistent personal pentru un bolnav de schizofrenie Euroinvest Euroinvest As dori sa stiu daca mai pot obtine contract de munca ca si insotitor pentru sora mea care este bolnava cronic de schizofrenie,in conditiile in care am ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. as dori să îmi spuneți dacă o persoană cu handicap ... amavrancea amavrancea Bună ziua. As dori să îmi spuneți dacă o persoană cu handicap grav, care beneficiază de indemnizație pentru însoțitor in momentul in care va fi ... (vezi toată discuția)