avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 878 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Debransare
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Debransare

Vreau sa ma debransez de la centrala de bloc si sa imi montez centrala de apartament dar asociatia refuza sa imi dea aprobarea pe motiv ca vor platii ei mai mult la intretinere.daca ii dau in judecata pot sa rezolv ceva?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 16:24, 22 Septembrie 2018
Da, in astfel.de cazuri doar prin judecata se poate rezolva problema.
Aveti hotararea adunarii generale?

Este insa indicat sa apelati la avocat macar pentru redactarea actiunii ca sa nu aveti tot felul de probleme.
Ultima modificare: Sâmbătă, 22 Septembrie 2018
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Anterior oricarui demers verificati daca nu exista HCL care sa dispuna respingerea cererilor de debransare lde la sistemul centralizat de utilitati
Exista localitati unde pentru asigurarea conditiilor de supravietuire a regiilor din subordinea primariilor,.acestea au emis HCL prin care nu se mai accepta debransarea de la sistemul centralizat de utilitati
Desi ar fi bine sa verifice eu nu apreciez ca fiind legal si constitutional de a se impiedica omul sa isi administreze singur proprietatea.
Este insa bine de stiut dinainte de a se deschide procesul pentru a se analiza apararea si in functie de acest aspect.

Din cate am inteles iti poti izola teava comuna de caldura si sa nu mai achiti caldura de la comun.Deci, sa te debransezi total de la.orice sursa de caldura.
Ultima modificare: Sâmbătă, 22 Septembrie 2018
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
In bloc sunt apartamente debransate pentru ca nu locuieste nimeni in ele.
In acest caz, cu o aparare buna veti castiga procesul.
Ceilalti cum.s-au debransat?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cota consum parti comune/centrala de apartament alex_tz2000 alex_tz2000 Buna ziua! Am montat o centrala de apartament. Care este cota ce imi ramane de platit la comun cu restul apartamentelor? Cat mai platesc la caldura catre ... (vezi toată discuția)
Tevile de la subsol marialazarcta marialazarcta Sunt debransata de la caldura de 15 ani,prin apartamentul meu nu trece nici o teava de caldura,pe scara si in uscator nu am nici un calorifer si nici o teava ... (vezi toată discuția)
Debransare ilegala radet Bbn Bbn Buna ziua, M-am debransat ilegal de la RADET deoarece nu am mai avut cand sa depun cererea (dupa 15 august nu mai primeau cereri). Toti din bloc au ... (vezi toată discuția)