avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 731 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Partaj
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Partaj

Buna ziua.Am si eu o intrebare.La notariat sa pus o suma dupa o grila a notarului,ei nu au fost de acord si la tribunal au cerut evaluarea casei.Poate evaluatorul ales la tribunal sa estimeze valoarea mai mare decat cea pusa de notar?Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Nicusorbardasu7 , utilizator 19:58, 22 Septembrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Diferente pot sa existe.
Depinde si cum se judeca fiecare acesta fiind un lucru de care depinde si ce taxe se vor aplica.
Oricum se va face si o evaluare.

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Diferente pot sa existe.
Depinde si cum se judeca fiecare acesta fiind un lucru de care depinde si ce taxe se vor aplica.
Oricum se va face si o evaluare.

Noi am platit 1500 lei taxa...am platit si taxa de timbru 4600 lei...ei vor parte la cat se vinde o garsoniera la zi...dar nu poti sa sti exact,pentru ca toti sunt samsari...cred ca avem un avocat cam slab,nu a vorbit nimic!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj amiabil salomgeea salomgeea Partajul amiabil necesita evaluarea proprietatilor si plata a unui procent din valoarea totala?? Doresc un partaj amiabil,suntem amandoi de acord cu ceea ce ... (vezi toată discuția)
Sprijin juridic indiviziune vitalsmart vitalsmart Buna seara! Detin cota de 5/8 dintr-o garsoniera prin vanzare cumparare cu clauza de habitatie plus cota de 1/8 prin vanzare cumparare direct de la ... (vezi toată discuția)
Ce acte imi trebuie sa vand o garsoniera? ContSters54529 ContSters54529 Buna ziua! As vrea sa stiu si eu de ce acte am nevoie sa vand o garsoniera.Mentionez ca am contractul de vanzare cumparare.cand am cumparat-o notarul la ... (vezi toată discuția)