avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Vecinul de sub apartamentul meu a schimbat destinatia ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Vecinul de sub apartamentul meu a schimbat destinatia bucataiei si a facut-o dormitor

Buna ziua,

Vecinul de sub apartamantul meu a schimbat destinatia bucatariei si a facut-o dormitor. Acum se plange ca facem galagie in bucataria noastra si ca nu se poate odihni. Bucataria noastra este. evident, deasupra fostei lui bucatarii. A facut reclamatii la politie, au venit politistii de mai multe ori, dar nu au putut demonstra ca bucataria noastra ar fi sursa unor zgomote anormale sau deranjante. Totul s-a transformat intr-o adevarata hartuire.
Va rog respetuos sa ma sfatuiti ce sa fac.
Cel mai recent răspuns: Demos , utilizator 10:46, 26 Septembrie 2018
Teribila boala asta romaneasca numita impostura, gasim pe acest site experti de mahala pentru orice!
De ce oare cei care nu au nici o vina trebuie sa faca eforturi pentru bunastarea celor care decid si fac ce vor ei, fara nici un respect al regulilor de viata in comun si al legilor?
De ce sa renunt eu la confortul meu pentru confortul celui care nu numai nu stie ce face dar nu-si pune intrebarea elementara "Care vor fi consecintele actiunilor mele atat in ceea ce ma priveste cat si in ceea ce priveste mediul social in care traiesc?"
Din punct de vedere tehnic, nu stim absolut nimic de situatia constructiei, nu cunostem data de constructie, standardele de constructie la data de punere in opera, tipul de constructie si de structura, etc...!
De unde unii, fara nici o competenta in constructii (si deficienti pana si in materie de limba romana), scot din buzunarele lor mintale gaurite sentinte de tip "vina e la inginerul blocului"?!?
Pana si pe vremea lui Ceausescu se construia pe criterii de calitate si confort, o izolatie fonica intr-un bloc confort I nu era aceeas cu o izolatie fonica intr-un bloc confort III.
Stimate utilizator, in nici un caz nu angajati o actiune de tipul "Daca doriti sa lucrati cu individul mergeti la el in dormitor si testati genul de activitati care il deranjeaza, gasiti impreuna solutiile"
Acest sfat se bazeaza pe urmatoarele argumente:
1) Nesimtitii care au luat decizii si au executat lucrari fara sa consulte experti tehnici, AP-ul, vecinii, etc... si care dupa aceea trec la hartuiala nu sunt dispusi nici macar sa auda argumentele celor pe care ii hartuiesc;
2) Aceeasi nesimtiti vor interpreta initiativa dvs ca o slabiciune si vor incerca sa profite inca si mai mult impunandu-va restrictii suplimentare;
3) Nu trebuie sa acceptati sa va restrangeti dvs libertatile de utilizare ale bunului dvs pentru confortul celor care nu au nici un respect fata de dvs.
4) Libertatea individuala se opreste strict acolo unde libertatea sociala este contestata de catre simpli indivizi!
Curaj
Ultima modificare: Miercuri, 26 Septembrie 2018
Demos, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecinul de deasupra ma trezeste la ore inumane Roken Roken Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea situatie: In apartamentul de deasupra mea s-a mutat un chirias cu un program atipic, care se trezeste in fiecare ... (vezi toată discuția)
Hartuire vecin Tania 758 Tania 758 Buna ziua. Am si eu o problema cu vecinul care locuieste sub apartamentul tatalui meu. Oricine ar locui acolo, vecinul de jos face reclamatii si remarci ca ... (vezi toată discuția)
Vecini care șicanează , rog un sfat Ionelache Ionelache Am o vecină deasupra noastră cu 2 copii adolescenți care mă șicanează mai ales după ora 22:00-08:00 , adică bubuie , ciocane , tropăie trag scaunul ... (vezi toată discuția)