avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1035 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Ridicarea unei schele fara autorizatie
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Ridicarea unei schele fara autorizatie

Buna ziua,
Tatal meu are locuinta intr-o localitate resedinta de judet, casa la curte. Pe terenul vecin, viran pana in prezent, proprietarul a ridicat o schela din cele folosite la fatade, de cca 7 m inaltime, la o distanta de numai 1 m de gardul locuintei tatalui. Am intrebat la primarie si pana in prezent nu este eliberata nicio autorizatie de construire pentru terenul respectiv, dar cei de la primarie nu vor sa ia nicio masura impotriva proprietarului terenului. Puteti va rog sa-mi spuneti cam care ar fi regimul acestui tip de constructii si cum s-ar putea actiona pentru intrarea in legalitate? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ion.u , utilizator 09:01, 25 Septembrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti sesiza primaria si Inspectratul de stat in ctii., in scris cu nr. de inregistrare/ data si sa solicitati raspuns scris cu masurile dispuse. Scrisul responsabilizeaza.
Daca nu primiti raspuns scris in 30 de zile conform prevederilor OG nr. 27/ 2002 privind petitiile, art.8 puteti deschide actiune in contencios administrativ conform prevederilor Legii nr. 554/ 2004.
Multumesc mult pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copie dupa o hotarare a consiliului local Crinu1974 Crinu1974 Cum pot obtine o copie conforma cu originalul dupa o Hotarare a Consiliului Local. Mentionez ca nu este postata pe situl primariei si nici nu vor s o posteze (vezi toată discuția)
Buna ziua ,am cumparat un apartament la parter ,s-a cumparat ... Anisoara1968 Anisoara1968 Buna ziua ,am cumparat un apartament la parter ,s-a cumparat si apartamentul de la etajul 1 ,proprietari au spart placa de rezistenta dintre etaje la terasa ... (vezi toată discuția)
Investigare legalitate constructie SANTIER SANTIER Langa noi, s-a ridicat un bloc, care cred eu ca nu respecta limitele din documentele de autorizare. Din discutia cu locatarii din blocul vechi, acestia au fost ... (vezi toată discuția)