avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Timp de lucru medic-cadru didactic
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Timp de lucru medic-cadru didactic

Buna ziua,
sunt medic cadru universitar norma întreaga la UMF și prin cumul de funcții contract de 3,5ore la Spital. Bazandu-se pe OMS 870/2004 art 20 alin (1) “prestează aceleași obligații de serviciu ca și personalul medical încadrat cu norma întreaga” mi se solicita sa lucrez 7 ore fiind pontată și plătită 3,5 ore. (indiferent dacă am sau nu activitate didactica in ziua respectiva-care se desfasoara in alta locație decât secția pe care lucrez )
Va rog sa-mi spuneti dacă este legal?
Cel mai recent răspuns: Cristina medic , utilizator 08:40, 24 Septembrie 2018
Cumulul de functii se realizeaza in baza unui c.i.m. ?
Da. Am trei contracte unul cu UMF altul cu Spitalul pt 3,5 ore și unul pentru garzi

Cornel Vasile a scris:

Cumulul de functii se realizeaza in baza unui c.i.m. ?

In acest caz, durata timpului de munca este cea mentionata in c.i.m.si nu alta.
Mulțumesc

Cornel Vasile a scris:

In acest caz, durata timpului de munca este cea mentionata in c.i.m.si nu alta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariul cadrelor didactice din domeniul medical Val_2019 Val_2019 Buna seara. Va adresez urmatoarea intrebare: Un medic, cadru universitar cu integrare clinica, are norma intreaga la universitatea de medicina si, conform ... (vezi toată discuția)
Contract de munca - medic serbananca2000 serbananca2000 Un medic care are C.I.M. pe 8 ore la un spital de stat si mai are un C.I.M. cu 8 ore ca profesor universitar, la o facultate privata, daca isi stabileste ... (vezi toată discuția)
Intrebare domeniu medical un medic poate avea un contract cu ... Anca.anca11 Anca.anca11 Intrebare domeniu medical Un medic poate avea un contract cu norma intreaga in spital, pe spitalizare - sectie (6 ore/zi si o garda obligatorie 18 ore) si ... (vezi toată discuția)