avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 618 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis retinut
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis retinut

Buna ziua .Pe data de 16 08 2018 am avut un accident cu un motociclist ,care a intrat în mine el având viteză și pe mine m-au băgat la neacordare de prioritate .Miau retinut permisul ,pe dovada miau scris următoarele..Accident rutier soldat cu vatamare corporala a unei persoane aflate în mers.ART135/ft 111/4. Ce inseamna asta si ,care este perioada de pedeapsa ,adica pe cate luni mise suspenda dreptul de conducere.Multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Accident rutier Ionut groza Ionut groza Buna ziua .Pe data de 16 08 2018 am avut un accident cu un motociclist ,care a intrat în mine el având viteză și pe mine m-au băgat la neacordare de ... (vezi toată discuția)
Permis retinut Ionut groza Ionut groza Buna ziua .În urma cu o luna am avut un accident rutier am fost lovit în spate de un motociclist.Politia mi retinut permisul pentru neacordare de prioritate ... (vezi toată discuția)
Lovire din spate Ionut groza Ionut groza Buna ziua .Pe data de 16 08 2918 in bucuresti ma lovit un motociclist in spatele masini si sa accidentat ,acordându ajutor medical de o ambulanță aflată ... (vezi toată discuția)