Buna ziua .În urma cu o luna am avut un accident rutier am fost lovit în spate de un motociclist.Politia mi retinut permisul pentru neacordare de prioritate ,în dovada de circulație miau scris asa .ART 135/ft 111/4 ,accident rutier soldat cu vatamare corporala a unei persoane in miscare cred ca nu inteleg .Am inteles de la ei ca nu a depus plângere penală ci doar declarație si ca vrea sai repar motorul . Dacă mă împac cu el îmi recuperez permisul mai repede ,am posibilitatea asta .La cercetări la fața locului el a avut o urma de frânare de 16 metri și în zona in care ma lovit era limita de viteză de 40 km la ora deci nici el nu mergea regulamentar,dar poliția nu ia făcut nimic ,si nu inteleg de ce .Ce pot face sami recuperez permisul mai repede am rămas în urma cu plata ratei la banca ,si imi pierd locul de munca șeful ma chemat la munca dar nu pot merge ca nu am permisul fiind sofer pe comunitate ,deci ma da afara si seful plus ca am un minor care trebui întreținut si la fel si familia ce pot face sami iau permisul mai repede .Nefiind din bucuresti îmi e greu sa ma duc mereu la bucurești si din cauza banilor .Ma puteti ajuta cu ce trebui să fac să scap mai repede .Dacă ma împac cu motociclistul il pot recupera mai repede pe permis. Mai pot face plângere acu la pv daca a trecut cele 15 zile sau ce mai pot face.Daca dosarul sa întors de la procuror inapoi la politie ce mai urmeaza ,de ce sa întors iar la politie ,cât il mai tine poliția .Un avocat ma poate ajuta sami recuperez permisul mai repede.Va multumesc frumos o zi bună ,Cu respect
Permis retinut
Ionut groza
Buna seara.In urma cu 2 luni am avut un accident în bucurești ,un motociclist a intrat în mașină cu care eram lovinduma in spatele masini in partea ... (vezi toată discuția)
Permis retinut
Ionut groza
Buna seara.Am avut un accident rutiere în bucurești și mi sa facut dosar penal ,victimă a intrat în mine cu o motocicleta si a avut 1sau 2 zile îngrijiri ... (vezi toată discuția)