avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... autorizatie Piscina Cluj-Napoca
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

autorizatie Piscina Cluj-Napoca

Vrem sa montam in spatiu privat, la curte, o piscina "ingropata", confectionata din rasini poliesterice, armate cu fibra de sticla de dimensiuni mici (2,7 m latime pe 6 m lungime). Curtea este in cartierul Gruia, intr-o zona de case unde, chiar in vecini este deja o piscina de dimensiuni mai mari (deci PUZ-ul, PUD-ul admite asa ceva aici).
Pe site-ul primăriei Cluj-Napoca nu am reusit sa ma elucidez daca este necesara sau nu o autorizatie legate de montarea unei piscine private.
Deci nu este vorba de constructie din beton, ci montarea unei piscine "ingropata" cumparata de la Dedeman.
Multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: claudiaveja , utilizator 15:12, 26 Septembrie 2018
Aveti nevoie de autorizatie de ctie. de la primarie pentru sapatura ce o veti efectua, in care veti "ingropa" piscina si de certificat de urbanism.
Multumesc pentru raspuns.
Am sperat ca nu o sa fie necesar. Sper sa nu dureze mult pana cand primim autorizatia, dar probabil ca doar la primavara, acum vad ca a venit deja frigul de doua zile.
Multumesc inca o data.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Construire pe teren ingust - front stadal 11ml wai wai Buna ziua, Rog a fi consiliat, daca este posibil, in urmatoarea speta: - sunt in faza cumpararii unui teren cu urmatoarele caracteristici: 300 mp, front ... (vezi toată discuția)
Conditionarea obtinerii autorizatiei de constructie pentru teren la drum public de puz Ciprian68 Ciprian68 Va salut. Am o problema cu obtinerea unei autorizatii de constructie pentru un teren intravilan cu deschidere la drum public. Am tot citit si eu pe net ... (vezi toată discuția)
Ordin 50/1990 mihaela_mastacan mihaela_mastacan Buna ziua, Va rog sa imi prezentati continutul art. 160 (3) din Anexa II la Ordinul 50/1990. Multumesc. (vezi toată discuția)