avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 820 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Apartament nou inchiriat - loc parcare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Apartament nou inchiriat - loc parcare

Buna ziua!
De curand am decis sa ne inchiriem apartamentul, pt care avem si un loc de parcare alocat. Persoanele care locuiesc acum acolo ne-au informat ca un vecin a venit sa le spuna sa nu mai parcheze acolo, pt ca el a fost si a facut cerere pt acel loc si este al lui (o fi aflat ca ne-am mutat). Noi suntem cu plata la zi a impozitului pt acel loc de parcare, deci mi se pare anormal sa se intample asta din moment ce noi suntem proprietarii si nu avem datorii.
Cum trebuie sa procedam astfel incat chiriasii sa beneicieze de acel loc fara sa mai aiba astfel de probleme?

Alte discuții în legătură

Buna ziua! locuiesc intr-un apartament inchiriat care are cota ... Nita25 Nita25 Buna ziua! Locuiesc intr-un apartament inchiriat care are cota parte din terenul (proprietate privata) pe care sunt amplasate locurile de parcare. Intrebarea ... (vezi toată discuția)
Loc parcare s3 - apartment închiriat StefanLu StefanLu Bună ziua, Dețin un apartment in București pe care l-am închiriat anul trecut. Contractul este înregistrat la Anaf. La momentul respectiv nu ... (vezi toată discuția)
Loc de parcare imprumutat mike2467 mike2467 Buna ziua. Am si eu o disputa cu un vecin legat de locul de parcare. Situatia sta in felul urmator: locul de langa el este a unei vecine cu care sunt in bune ... (vezi toată discuția)