avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Amenajare curtii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Amenajare curtii

Buna ziua ,in urma decesului soacrei mele si a sotiei(ea fiind singura fiica) nu s-a facut taxa de succesiune nici socrul meu dupa soacra si nici eu la randul meu dupa sotie,pt ca nedezbatand socrul meu dupa soacra nici eu nu am cum (sa zicem ca el nu o s-o dezb. niciodata ca nu are bani iar el cand n-o mai fi eu treb s-o dezbat)problema mea e alta :pot sa fac un gard de separare intre mine si el fara a fi dezbatuta taxa,mentionez ca nu am acte de proprietate (dar domicilul il am la aceeasi adresa) in acea curte nu ma lasa ,sa fac nici un fel de imbunatatire cu toate ca pana sa-mi decedeze sotia am mai facut .Vreu sa stiu daca am drepul de a face acest gard de separare pt ca el spune ca el este propietarul si nu ma lasa sa fac nimic ,am dreptul sau nu?.Va multumesc

Alte discuții în legătură

Succesiune zoltan_zoltan zoltan_zoltan Buna ziua, daca singurii mostenitori ai defunctului meu socru sunt sotia lui si fiica lor, mai este nevoie sa se faca succesiunea intre ele in cazul in care ... (vezi toată discuția)
Mostenitori imobil al unui parinte casatorit a doua oara sourcherry31 sourcherry31 Buna ziua ! Am dori sfatul dvs. cu privire la urmatoarea situatie: acum cateva zile ,socrul meu impreuna cu sotia sa din a doua casatorie au achizitionat un ... (vezi toată discuția)
Succesiune si dobindire apartament Petrash Petrash In urma decesului socrului meu a ramas un apartament cu doua camere. Dintr-o casatorie anterioara, socrul meu are doua fiice - pe FOSTA mea sotie si pe sora ... (vezi toată discuția)