avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Solicitare instanta radiere Biroul de Credit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Solicitare instanta radiere Biroul de Credit

Buna ziua!

Am si eu urmatoarea problema: in urma cu putin timp am incercat sa accesez un credit insa, nu am putut intrucat, figurez in BC, cu o datorie de 1700 lei, pentru un credit contractat in 2003.

Am solicitat bancii care m-a raportat sa imi comunice toate documentele si dovezile de unde rezulta aceasta datorie, fiind dispusa sa o achit daca se dovedeste a fi reala.

Sincer, nu imi amintesc sa fi contractat la aceasta banca niciodata, nu am niciun document in acest sens.

Am trimit deja 2 adrese catre banca, insa, nu am primit niciun raspuns, motiv pentru care as vrea sa ma adresez in instanta pentru a solicita radierea datelor negative cu privire la persoana mea.

Intrebarile mele sunt: care este instanta competenta si care ar fi taxa judiciara de timbru pe care trebuie sa o achit?

Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Cum pot afla cum se radieaza din bc o informatie? ali_dolce2000 ali_dolce2000 Buna Am pe rol un proces prin care am dat in judecata o banca pentru ca m-au trecut in BC desi aveam platita rata la timp. Din ian 2010 ei si-au retras de pe ... (vezi toată discuția)
Executare silita - cuantum poprire pe salariu mihai1986 mihai1986 Buna ziua. Acum 5 ani am facut o greseala imensa cu un card de credit primit mai mult decat usor de la o institutie bancara..din pacate, varsta si anturajul ... (vezi toată discuția)
Buna, in urma cu aproximativ un an și doua luni am contactat ... Creek Creek Buna, in urma cu aproximativ un an și doua luni am contactat un jurist pentru a ma șterge din biroul de credit deoarece am istoric negativ pentru neplata ... (vezi toată discuția)