avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Amenintari prin sms
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Amenintari prin sms

Buna ziua sunt amenintat de cateva zile prin sms ca sa nu mai fac pe inspectorul orasului, ca Sunt niste oameni care imi doresc binele si ultimul mesaj imi spune ca voi fi gasit in Cartierul careia ii stia deja numele si ca voi fi batut si voi fi Sclavu lor sexual,Sunt minor,in fiecare cuvant pune semnul intrebari dar se subantelege cuvantul ce e de facut?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 18:38, 24 Septembrie 2018
Din topicul dv nu rezulta cine va ameninta sa nu mai faceti pe inspectorul orasului,in conditiile in care sunteti minor
Posibil ca autorii sms-urilor sa fie din grupul dv de amici,care va cunosc indeletnicirile,unde locuiti si numarul de telefon

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Santaj,amenintare maria_roman maria_roman Buna ma nu numerc R.M. am 17 ani sunt eleva in Cluj,ma adresez siteului,deorece nu stiu cine ar putea sa ma ajute,desigur ar trebui sa vb cu parintii,dar ... (vezi toată discuția)
Minorul poate depunde plangere penala? AlexandraRaluca96 AlexandraRaluca96 Buna,as avea si eu nevoie de un raspuns urgent.Sunt minora am 16 ani,am avut pana de curand o relatie cu un baiat de 21 de ani,tin sa mentionez ca am avut ... (vezi toată discuția)
Cineva are poze cu mine dezbracata. ajutor! Cristina94 Cristina94 Buna ziua. Desi imi este extrem de rusine de ceea ce va urma sa scriu aici, o voi face. Cineva, nu stiu cine, are poze cu mine dezbracata, care provin cel mai ... (vezi toată discuția)