Buna ziua. Pe 31 august am avut un accident din cauza unei doamne ce stationa pe banda 1 cu masina ei, si in timp ce eu mergeam pe banda a doua si avand aprox 2-3 metri pana in dreptul dansei, a virat stanga brusc pentru a intoarce pe loc,fara a se asigura si a semnaliza. Intrebarea mea este:
O pot da pe doamna in proces civil pe baza ca am fost lipsit de vehicul si am avut trebuinta de el pt diverse lucrari si drumuri in afara orasului,lucruri ce nu le-am mai putut face,pentru a-mi recupera diferenta de bani pentru reparatia masinii,in caz ca suma oferita de asigurator nu acopera costurile reparatiilor?
Firma de asigurari imi va da dauna totala,insa masina nu e de dauna totala.Ei fac lucrul asta pt ca masina e din 2003 si pentru ca a sarit airbagul din volan.
As recurge la metoda aceasta doar in cazul in care nu mi se acorda suma necesara reparatiilor,dorind diferenta pana la necesarul costului total,nu doresc un leu in plus,nu sunt profitor,dar nici nu vreau sa scot bani din buzunar tot eu fiind cel pagubit si nevinovat. Mentionez ca nu aveam viteza,eram in treapta a doua pe la 48-50 km/h, doar ce iesisem dintr-un sens giratoriu. Multumesc
Puteti analiza cu un av optiunile ,teoretic se poate obtine dar va trebui sa dovediti cu bonuri taxi,inchiriere masina etc.Doar pe vorbe este greu de dovedit un eventual prejudiciu indiferent de natura lui.
Depasire 2 masini
Ellarm18
Buna ziua! Acum o luna si ceva depaseam o masina care semnalizase ca opreste pe dreapta, si voind sa o depasesc si pe cea de a doua masina, aceasta nu ... (vezi toată discuția)