avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 881 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... șomaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

șomaj

buna ziua.Sotul meu nu a avut somaj niciodata,dar ieri a sosit acasa un cupon pe numele si adresa lui.Postarita zicea k poate e vreo compensatie ceva,fiindca sa angajat .el a lucrat 10 ani la o sigura firma si apoi 1an a stat acasa,din august anul trecut este angajat la o alta firma.este asa ceva posibil?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:40, 25 Septembrie 2018
Pe cupon ce scrie ?
AJOFM. ajutor de somaj
Ati face bine sa mergeti la ei , daca sotul dvs sustine ca nu a depus actele pentru somaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care este diferenta intre ajutorul de somaj si indemnizatia de somaj? kodrutz kodrutz Buna ziua, am o mica nelamurire...din data de 14 iunie 2010 am ramas in somaj, datorita deciziei de desfacere a contractului de munca conform atricolului 65 ... (vezi toată discuția)
Am primit somaj dar eu lucrez cosminutz29 cosminutz29 am primit acasa un ajutor de somaj dar eu lucrez dar nici acte nu am depus ce trebe sa fac? am luat bani si cuponul in prima faza nu am stiut despre ce este ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de ajutorul dvs!! Maria.g Maria.g Va multumesc pt.raspunsurile date la celelelte 2 intrebari.As mai avea nevoie de ajutor inca o data.Din 1 august 20008 patronul a inchis firma fara sa ni se ... (vezi toată discuția)