avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Care este diferenta intre ajutorul de somaj si ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Care este diferenta intre ajutorul de somaj si indemnizatia de somaj?

Buna ziua,
am o mica nelamurire...din data de 14 iunie 2010 am ramas in somaj, datorita deciziei de desfacere a contractului de munca conform atricolului 65 din Codul Muncii...am depus actele de somaj la AJOFM Caras- Severin in luna iulie, anul curent...in data de 10 august am fost prima data la semnat, unde mi s-a comunicat o data din luna septembrie...astazi am primit somajul acasa, in valoare de doar 74 Ron...care e sa fie cauza? pe cupon scrie " Cupon mandat de plata ajutor de somaj" si e pe luna iulie... ce diferente exista intre ajutorul de somaj si indemnizatia de somaj?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 22:56, 24 August 2010
1. Cred ca a ramas un formular vechi de plata a indemnizatiei de somaj.
2. Ar fi bine sa intrebati la AJOFM de ce este o suma asa de mica. Nu imi dau seama despre ce poate fi vorba. Sa fie o diferenta din luna precedenta?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata ajutorului de somaj orbanizu orbanizu din luna iulie(01) am devenit somera, si in luna august am primit bani numai pentru luna iulie. Am intrebarea cand primesc diferenta , daca somajul se ... (vezi toată discuția)
Venituri totale in luna anterioara in cererea pentru ajutor de incalzire locuinta oliana oliana Buna ziua, Incepand cu data de 20 august 2012 am intrat in somaj, stabilindu-se ca indemnizatia de somaj sa fie in suma de 500 Ron. In 19 septembrie ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de crestere copil, apoi somaj carst_dany carst_dany Buna ziua, Am intrat in concediu de maternitate din data de 01.01.07. Perioada de 2 ani cat am primit indemnizatie de crestere a copilului s-a terminat. ... (vezi toată discuția)