Buna dimineata,
Va deranjez si eu cu o intrebare in urma unei discutii de aseara cu o prietena pe tema numarului de contracte de munca legale, trecute in revisal...,, cu timp normal de munca (8 ore/zi),pe care le poate avea un angajat la un singur sau mai multi angajatorii...
Eu spuneam ca poti avea cate ontracte de munca vrei si i ti poti desfasura activitatea in asa fel incat sa fi si tu dar si angajatorul/angajatorii multtumit, multumitii...
Ea spune la fel doar cu diferenta ca nu poti avea inregistratre, pontat, in REVISAL mai mult de 240 de ore ca se sesizeaza ITM nu stiu din ce motiv, imi scapa acum...
Ce vream sa va intreb... cum este corect, cum spun eu sau colega sau e altul rasp. corect...
Multumesc mult si o zi frumoasa!
P.S. Scuze incadrarea discutiei dar n am gasit alta optiune...
Multumesc mult pentru raspunsuri, chiar am avut o discutie foarte productiva...aseara, cu amica, pe tema asta...si ma bucur ca nu m am inselat :))))
Seara frumoasa si spor in toate.
2 contracte de munca
dorel13
Este voie ca o persoana sa aiba 2 contracte de munca la aceiasi firma? Mentionez ca unul este de 8 ore si altul de 4 ore. Functiile sunt diferite. Am inteles ... (vezi toată discuția)