avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 867 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Achizitie extracomunitara
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Achizitie extracomunitara

Buna ziua.
Am un PFA cu norma de venit si obiect de activitate 3312 - Repararea masinilor.
Fara a adauga alte coduri CAEN, pot face achizitii de piese de schimb din China si sa le vand mai departe clientului?
In ce conditii pot face aceasta operatie si cum procedez cu TVA-ul, eu fiind neplatitor de TVA.
Va multumesc

Alte discuții în legătură

Se incaderaza la noma fixa? valscu valscu Buna ziua, Trebuie sa-mi fac PFA si am ales ca si coduri posiblie [b]3312[/b], [b]3313[/b], [b]3319[/b], [b]3320[/b], [b]9511[/b] . Imi puteti spune daca ... (vezi toată discuția)
Caen malis malis Firma la care lucrez are ca obiect prinicipal de activitate 4662-Comert cu ridicata al masinilor-unelte.In extrasul de registru mai sunt o gramada de ... (vezi toată discuția)
Activare mai multe coduri caen pe pfa Roxy2509 Roxy2509 Buna ziua As dori sa infiintez pfa pentru a practica meseria de bona. Avand la baza liceu pedagogic si atestat profesional de predare a limbii engleze as vrea ... (vezi toată discuția)