avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Ce trebuie sa fac pentru a se ține cont in calculul ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Ce trebuie sa fac pentru a se ține cont in calculul pensiei de grupa a doua de munca

Deși am adeverință pentru grupa a doua de munca de 8 ani și 4 luni pentru că am lucrat ca laborant încercări materiale de construcții în șantier Casa Poporului la TC Carpați SA .in decizia de pensionare nu s-au ținut cont de ea pe motiv că meseria de laborant nu se încadrează pentru grupa a doua de munca și că trebuie să aduc o adeverință doveditoare. că am lucrat în condiții de șantier. Cum pot să obțin asta in condițiile in care TC Carpați SA nu mai există și eu deja am adeverință de grupa a doua de munca iar eu am lucrat acolo între 1984 și 1997?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:18, 25 Septembrie 2018
TC Carpați SA este in faliment sub incidenta Legii 85/2006.

Va puteti adresa pentru eliberarea unei adeverinte , conform prevederilor Anexei nr.14 la HG 257/2011, lichidatorului judiciar : VALOR SPRL
Sediu: Bucureşti Sectorul 1, Str. ION CÂMPINEANU, Nr. 31, Bloc 4, Scara 2, Etaj 1, Ap. 20.

Model adeverinta
[ link extern ]

[ link extern ]
Ultima modificare: Marți, 25 Septembrie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverință de la sctc carpati sa în perioada 95 96 la casa poporului Marin15 Marin15 Am lucrat la sctc carpati sa în perioada 95 96 la casa poporului, de unde pot ridica o adeverinta (vezi toată discuția)
Buna ziua. unde pot solicita adeverinta pentru grupa. in anul ... Matei Pintilie Matei Pintilie Buna ziua. Unde pot solicita adeverinta pentru grupa. In anul 1983, am fost angajata la Trustul de Constructii CARPATI, ipsosar modelator Plalatul Cotroceni si ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. imi cer scuze daca poate cineva sa ma ajute . vreau ... Achour Achour Buna ziua. Imi cer scuze daca poate cineva sa ma ajute . Vreau sa știu cum as putea găsii arhivele de la tc Carpați București și tcmric Arad. Am nevoie de ... (vezi toată discuția)