avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Crestere copil

Buna ziua!Sunt mamica de 3 luni si in
data de 05.05.2018 mia incetat contractul de munca definitiv,apoi cele 126 de zile de concediu maternal ma platit cnas.Mi.as dori sa mai fac un copil si nu stiu daca pot merge in continuare cu indemnizatia.Adica cand face bebele 1 an si cateva luni sa il nasc pe acelalalt si sa ma plateasca iar cnas cele 126 de zile si dupa sa iau indemnizatia pana la 2 ani.Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Concediu prenatal dupa concediu crestere copil pana la varsta de 2 ani. deny83 deny83 Buna ziua.Sant in concediu crestere copil pana la varsta de 2 ani pana pe data de 4 aug.2010,dar sant gravida cu bebe 2 si trebuie sa nasc pe 18 oct.2010.Pot ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal si postnatal YONYA YONYA Buna ziua,angajatorul doreste sa intru in concediu prenatal deoarece nu-mi mai pot indeplini toate sarcinile dinnainte (ridicatul marfii si expunerea ei) ce ... (vezi toată discuția)
Nelamurita ContSters198576 ContSters198576 Sunt o viitoare mamica si am o nelamurire in legatura cu concediul maternal pe care urmeaza sa il iau;am sa va explic despre ce este vorba.Am lucrat la firma ... (vezi toată discuția)