avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Pot transfera salariile oamenilor prin contul meu, ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul nerezidenţilor şi reprezentanţelor

Pot transfera salariile oamenilor prin contul meu, desi nu sunt angajatii mei?

Buna ziua,
lucrez in domeniul crewing-lui, unde recrutez oameni pentru armatori. Acestia imi solicita sa le fac o factura care sa includa salariul omului recrutat de mine si imbarcat la ei, si comisionul meu, urmand ca eu sa le fac plata sumelor agreate. Este legal ?

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara de la marinari andreea19772002 andreea19772002 Buna ziua,o intrebare am si eu....Cum se calculeaza pensia alimentara a unui copil care are tatal marinar dar care s-a declarat ca persoana ce nu inregistreaza ... (vezi toată discuția)
Firma recrutare offshore mircea_arj mircea_arj Buna ziua, as avea si eu o problema:detin o agentie de recrutare pentru plasare forta de munca in strainatate si doresc sa-mi mut afacerea in alta ... (vezi toată discuția)
Contractul de imbarcare Full Cost Visibility S.r.l. Full Cost Visibility S.r.l. Buna ziua, va rog sa-mi spuneti cum se foloseste contractul de imbarcare si cat este de legal. Avem o salupa de transport dar doar pe teritoriul Romaniei ... (vezi toată discuția)