avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 816 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Procura sau tutela notariala
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Procura sau tutela notariala

As dori sa aduc sora sotului meu in varsta de 14 ani in Germania si as dori sa aflu ce fel de procura mi ar trebui ca sa am dreptul de a o da la scoala de a duce la doctor si tot ce i ar trebui ca sa poate sa ramana aici.
Ultima modificare: Marți, 25 Septembrie 2018
iulianastefan, utilizator

Alte discuții în legătură

Dreptul familiei , persoana divortata LucianRus89 LucianRus89 Buna ziua, Sora mea are un baiat de 13 ani, divortata, fostul sot este plecat in alta tara de cativa ani. Si as dori sa stiu daca este posibil ca sora mea sa ... (vezi toată discuția)
Intrarea in tara a unui minor costeana2008 costeana2008 buna ziua.va scriu din italia.am o fetita de 6 ani si as vrea pe timpul vacantei sa o trimit in romania.problema este ca eu si sotul lucram si nu o putem duce ... (vezi toată discuția)
M-am stabilit cu minorii în străinătate fără acordul tatălui. cum am putea rămâne acolo? utilizator   jenny utilizator jenny buna ziua am si eu o intrebare am doi copii de 8si 6 ani.. a fost un proces copii mi.au fost incredintati mie .. dar avem custodia comuna eu am plecat in ... (vezi toată discuția)