avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 835 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Colet neridicat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Colet neridicat

Ma poate ajuta cineva cu un sfat, Am pus un colet cu plata ramburs plus transport la destinatie coletul nu a fost ridicat si curieratul mi-a returnat coletul, Acum trebuie sa platesc transportul tur-retur iar valoarea coletului este mica. As putea sa nu mai ridic coletul? Pot sa ma sanctioneze firma de curierat?
Ultima modificare: Marți, 25 Septembrie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Diana Camelia Diaconu , Avocat 19:27, 25 Septembrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Firma de curierat nu va sanctioneaza, ci o sa va solicite banii. Daca refuzati, au posibilitatea sa va actioneze in instanta si apoi sa va execute, sa va popreasca contul etc. Nu cred ca merita tot stresul. Poate ca firma de curierat renunta la procedura, va opreste coletul si ... final de aventura.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot fi obligat sa platesc transportul unui colet refuzat? Civil Civil Buna ziua, Am facut o comanda online urmand sa platesc ramburs, pe care am refuzat-o din cauza faptului ca cost transportului era mai mare decat costul ... (vezi toată discuția)
Colet distrus in timp ce se afla in custodia firmei de curierat cristianv23 cristianv23 Buna dimineata, in data de 23.01.2019 am livrat o tapiterie auto cu destinatia Bacau, ajuns coletul la destinatie in data de 25.01.2019 a fost desfacut ... (vezi toată discuția)
De la un timp am întâlnit tot felul de glumeți pe siturile ... POMPILLIA POMPILLIA De la un timp am întâlnit tot felul de glumeți pe siturile de vânzări gen OLX, Publi24, etc, care comandă produse, spun că e o comandă fermă cu ... (vezi toată discuția)