avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 934 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Casa la rosu
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Casa la rosu

Am facut un precontract la notar( s-a platit un avans de 5000 euro) cu un dezvoltator imobiliar, pt. o casa la rosu si terenul aferent, urmand ca la terminarea lucrarilor si INSCRIEREA IN CF sa perfectam vanzarea-cumpararea. La expirarea termenului de executie, dezvoltatorul a specificat ca nu o poate inscrie in CF pe motiv ca mai trebuie tencuita la exterior si montate usi si geamuri. Oare notarul nu trebuia sa-mi specifice conditiile in care o casa se poate inscrie in CF?
Cel mai recent răspuns: AlbertMiru , utilizator 22:29, 10 Octombrie 2018
Nu stimate domn,platesc eu totul, dar nu-mi doream sa ajung in aceasta situatie din cauza unui notar incapabil. Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare teren intabulat cu casa in constructie neintabulata DuDum DuDum La ce sa fiu atenta pentru a incheia un contract CORECT vanzare-cumparare pentru mine in calitate de cumparator a unui teren (intabulat) cu o casa in ... (vezi toată discuția)
Care este diferenta intre c-tie semifinisate ili47 ili47 Care este diferenta intre case semifinisate si cu predare la cheie ? asi dori care lege sau ordin reglementeaza ?sau unde sa caut despre C-tii ? multumesc (vezi toată discuția)
Casa la cheie ce inseamna termenul de "casa la cheie", va rog? ... divergentu divergentu Casa la cheie Ce inseamna termenul de \"casa la cheie\", va rog? Am incheiat un contract cu un constructor pentru casa la cheie. Am achizitionat terenul si ... (vezi toată discuția)