avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Persoana cu handicap
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Persoana cu handicap

Buna ziua.
Tatal meu a suferit un accident si acum e foarte grav in spital , cu traumatism cranio crerebral. Eu merg la el stau alaturi de el , nu se stie daca mai va fi normal ,nu se ridica nu mananca nu vorbeste.
Problema e ca el era insotitorul fratelui sau , cu handicap gradul 1. Locuiau singuri, bunicii mei nu mai traiesc , iar unchiul are o fata cu care nu a tinut legatura.
Eu nu pot avea grija de amandoi, pe tatal meu o sa il iau la mine.Cum procedez cu unchiul? Ma poate obliga vreo institutie sa il iau si pe el? Eu nu vreau, si nici nu imi permit sa dau 1500lei la un azil pt el. Casa unde locuiau era a tatalui meu si a mamei mele, ei sunt divortati.Unchiul nu are nicio proprietate.
Va rog, daca cineva stie unde sa apelez , ma puteti sfatui?
Ultima modificare: Miercuri, 26 Septembrie 2018
IoanaSL, utilizator

Alte discuții în legătură

Gradul 1 de handicap gyongyi_sipos gyongyi_sipos Buna ziua, Sincera sa fiu nici nu stiu de unde sa incep... Bunica, mama mea si unchiul meu au locuit impreuna; bunica a murit luna trecuta. Unchiul (53 de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! as avea ne voie de un sfat sau îndrumare pentru următoarea ... anam5s anam5s Buna ziua! As avea ne voie de un sfat sau îndrumare pentru următoarea problema. Mama mea este asistent social pentru bunica mea, care este diagnosticata cu ... (vezi toată discuția)
Persoana instituționalizată, cu handicap mintal, amenințată cu externarea Maria6n Maria6n Buna ziua.mama mea are un fiu dintr-o alta relatie cu handicap mintal de gradul 2 cred, internat in spital de 9 ani in asteptarea liberarii unui loc in ... (vezi toată discuția)