avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu maternal 2019
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu maternal 2019

Buna ziua! Momentan sunt in concediu creștere copil, primul copil face 2 ani pe 11.07.2019. Daca as ramane gravida si ar trebui sa nasc la anul in septembrie, practic dupa ce se incheie concediu de crestere pt primul copil, as beneficia de concediu maternal? Fara sa fiu nevoita sa ma intorc fizic la munca? Sa intru apoi, in concediu pentru cel de al doilea copil? Cum trebuie procedat? Mulțumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 26 Septembrie 2018
Camelia173, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:10, 26 Septembrie 2018
In situatia descrisa, puteti beneficia de concediu de maternitate - pre si postnatal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Gravida fara concediu de maternitate beredenisa beredenisa Buna ziua sunt gravida si sunt salariata dar imi expira contractul de munca. Doresc sa ma angajez la o firma sa am continuitate urmez ca in septembrie sa nasc ... (vezi toată discuția)
Domnul avocat. Bucur93 Bucur93 Bună ziua am și eu o nelămurire, eu sunt în poznatal, poznatal ul îl am pana în septembrie dar eu trebui sa ma întorc la munca în iunie soția mea este ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil pentru al doilea copil dutcaandrea dutcaandrea Buna ziua as dori daca se poate raspuns la o intrebare din data de 23 mai 2015 sant in concediu de maternitate pe perioada de 2 ani cu toate formele legale ... (vezi toată discuția)