avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1040 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general PC achizitionat inainte de infiintarea firmei
Discuție deschisă în Contabilitate în general

PC achizitionat inainte de infiintarea firmei

Buna ziua , este data urmatoarea situatie . PF a demarat formalitatile pentru infiintarea unei firme. Nu a asteptat pana cand au iesit documentele de la ONRC. A achizitionat un PC, factura fiind pe persoana fizica. Data facturii este cu 3 zile inainte de data CUI. Cat de legal ar fi sa faca un contract de vanzare cumparare pentru calculator , la pretul la care l-a cumparat , anexand inclusiv factura de achizitie?

Alte discuții în legătură

Platesc tva? avas avas Buna seara, am urmatoarea intrebare:vand un produs(ca societate comerciala , deci cu factura) cu 100 lei+TVA.A doua zi cumpar de la o persoana fizica (cu acte) ... (vezi toată discuția)
Achizitii de la persoana fizica alicia_8877 alicia_8877 as dori sa stiu daca firma ce ma are pe mine ca asociat unic poate sa cumpere de la mine ca persoana fizica diferite bunuri folosite apoi in activitati de ... (vezi toată discuția)
Masina adusa din germania pe firma si vanduta in ro catre persoana fizica documente necesare. ovidiu15 ovidiu15 Buna ziua Am cateva intrebari cu privire la achizitionaea unui automobil secound hand adus din Germania pe firma si vanzare catre persoana ... (vezi toată discuția)