Am cateva intrebari cu privire la achizitionaea unui automobil secound hand adus din Germania pe firma si vanzare catre persoana fizica.
Inainte de a plati masina vreau sa fiu sigur ca am toate documentele.
Din ce am gasit ar fi urmatoarele
Brief mare si mic
Factura achizitie a masini
Ceritficat de conformitate
Factura catre mine
Certificat Fiscal
Fisa Radiere.
Mai sunt necesare alte documente in afara de ce am trecut eu aici. Mentionez ca masina are numere nemtesti ( zoll) valabile inca 15 zile.
Va rog luminati-ma pentru ca nu a vrea sa o platesc si sa trag dupa aceea de fostul proprietar documente care ar fi trebuit sa le dea de la bunt inceput.
Sper sa nu se mai fi discutat problema si sa nu fi dat eu dea ea. Multumesc anticipat.
Contractul de VC intre neamt (firma sau pf) si firma din Romania...tr sa reiasa ca a platit TVA, altfel sunt problem la inscriere..sau poate in factura se vede plata TVA????
pai o sa imi dea factura intre neamt si firma din romania dupa care o sa-mi faca factura catre mine ( firma romana catre mine)
Contract de vanzare cumparare nu cred ca trebuie sa fac odata ce imi da factura nu ?
important: neamtul poate fi firma sau pf!!!
In primul rand aveti nevoie de contractual din Germania, pt a vedea daca a "manevrat km"
In contractual de Germania ESTE OBILATRIU SA SE SPECIFICE KM...ACOLO este infractiune acest "sport" de schimbare a km..
si in al doilea rand sa se vada ca a fost platit TVA (daca CV este intre 2 firme)..
daca neamtul este PF tot se face contrct...care se specifica km..dar aici nu mai are treaba cu TVA
iar,
Acest contract se inregistreaza in contabilitatea firmei din Romania,...deci se leaga,,,
Se pot face manevre la contract..
KM sunt ok au fost verificati si la reprezentanta deci nu exista probleme. Ma intereaza strict documentele care trebuie sa le primesc in momentul in care achizitionez masina, In afara de ce am specificat eu am nevoie de altceva ?