avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Probleme inmatriculare auto provenienta Germania
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Probleme inmatriculare auto provenienta Germania

Buna ziua, am cumparat o masina din Germania si in brief ca proprietar este o firma dar mi-a fost vanduta de o persoana fizica ( cetatean neamt care apare si in contractul de VANZARE CUMPARARE ). Pot avea probleme la inmatriculare sau la rar fiindca nu am factura de la firma care apare pe brief si am doar un contract de vanzare cumparare unde ca vanzator este o persoana fizica?. Am declarat masina la serviciul de impozite si nu am intampinat probleme dar urmeaza sa ma intorc la ei cu actele de la rar. In alta ordine de idei nu am nici numerele de inmatriculare nemtesti, a fost adusa pe platforma de acolo. Pot da o declaratie pe propria raspundere ca nu mai sunt numerele in posesia mea sau care ar fi cea mai buna varianta? Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: nyk72 , utilizator 21:19, 25 Aprilie 2019
Buna seara ,aceeasi problema o am si eu ,cum ai rezovat problema ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masina adusa din germania pe firma si vanduta in ro catre persoana fizica documente necesare. ovidiu15 ovidiu15 Buna ziua Am cateva intrebari cu privire la achizitionaea unui automobil secound hand adus din Germania pe firma si vanzare catre persoana ... (vezi toată discuția)
Problema inmatriculare auto / brief mic CiobanuAlexandru01 CiobanuAlexandru01 Buna ziua, La inceputul lunii noiembrie am achizitionat un automobil din germania, ce a fost adus in romania de catre un samsar, actul de vanzare cumpare a ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto din germania pay pay Buna seara, Am achizitionat in 07.12.2013 o autoutilitara adusa cu 2 zile inainte din Germania. Pe brief-ul German al masinii apare proprietar un autohaus, ... (vezi toată discuția)