avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 524 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Este necesara incheierea de contracte de prestari ...
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Este necesara incheierea de contracte de prestari servicii cu:dsp,deseuri infectioase,deseuri menajere,Psi.

Buna ziua.Sunt medic dentist ,detin propriul cabinet medical sub forma de organizare CMI .Doresc sa pararesc orasul in care imi exercit functia si in orasul in care ma voi stabili am incheiat 2 contracte de colaborare pe CMI ul meu .In cazul in care nu voi mai lucra deloc in cabinetul in care am adresa CMI ului e necesar sa mai inchei contractele de prestari servicii cu:dsp,deseuri infectioase,deseuri menajere,Psi....?Mai pot detine acest cabinet ca si forma juridica daca nu profesez deloc in acel spatiu?Multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 26 Septembrie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:33, 26 Septembrie 2018
Daca mentineti cabinetul ca forma de organizare juridica in primul oras si in al 2-le oras veti presta doar activitate ca si colaborator toate contractele de prestari servicii pe care le aveti in prezent incheiate in primul oras trebuie sa fie mentinute, eventual renegociate in noi termeni. Nu puteti renunta la forma de organizare juridica actuala din primul oras daca in baza CMI-ului ati incheiat contracte de colaborare in al 2-lea oras.
Cum nu veti mai presta activitate in primul oras, daca veti renunta la forma de organizare din primul oras si la contractele de prestari servicii aferente veti putea incheia numai contracte individuale de munca pentru al 2-lea oras.
Raportarile pe care le faceti la ANAF sunt pe forma de organizare din primul oras, in conditiile in care aveti contracte de colaborare in al 2-lea oras.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Srl cu caen servicii medicale DanSavu DanSavu Buna ziua, Inteleg ca pt.a presta servicii de medic dentist a fost scos in afara legii PFA ul, avand ca variante CMI si SRL. Intrebarea mea este: daca ... (vezi toată discuția)
Prestari servicii pfi la cmi Moshulika Moshulika Buna ziua, Sotia mea este medic specialist, si in urma cu 2 ani a fost infiintat un PFI in vederea prestarii de servicii medicale cu o clinica privata. La ... (vezi toată discuția)
Pfi -medic , contract de colaborare. AC AC Buna ziua! Am rascolit netul in cautarea unui raspuns, pe care evident nu l-am gasit si atunci am apelat la acest forum. Problema mea se refera la un PFI ... (vezi toată discuția)