avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 893 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Data eronata formular oferta
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Data eronata formular oferta

Buna ziua,

va rog sa imi spuneti daca este motiv de excludere faptul ca am scris eronat data pe formularul de oferta "26.09.2017", in loc de "26.09.2018".
Mentionez ca data pana la care am precizat ca oferta ramane valabila este "26.12.2018", conform cerintelor.

Multumesc.

P.S: nu am gasit forumul "Achizitii publice", rog un moderator sa mute discutia in categoria precizata.

Alte discuții în legătură

Ofertã inacceptabilã pe motiv cã nu am declaraþia privind subcontractanþii Katri Katri Bună ziua! Tocmai mi-a fost declarată inacceptabilă oferta pe motiv că nu am depus Formularul privind subcontractanţii iar în situaţia în care nu era ... (vezi toată discuția)
Cerinte referitoare la prezentarea ofertei (urgent) mia_bv mia_bv buna ziua! am nevoie de un raspuns urgent la urmatoarele probleme: 1. in cadrul unei proceduri autoritatea contractanta a organizat o vizita a ... (vezi toată discuția)
Antecontract si promisiune de vanzare cumparare blidarovidiu blidarovidiu Buna seara, circula un zvon, ca nu ar mai avea valabilitate antecontractele de vanzare cumparare imobiliara sub semnatura privata cu 2 martori , ci doar cele ... (vezi toată discuția)