avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Vanzare motocicleta care este trecuta la impozit in ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Vanzare motocicleta care este trecuta la impozit in alt sector fata de cel de domiciliu

Buna ziua! As dori sa imi vand motocicleta care se afla la taxe si impozite la sectorul 2, sector in care am avut domiciliul atunci cand am cumparat-o.

Luna aceasta mi-am schimbat buletinul pe Ilfov.

Pot sa merg cu cumparatorul pentru fiscal la sectorul 2, sau trebuie sa o mut la impozite in Ilfov si abia apoi sa fac vanzarea?

Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Motocicleta instrainata LaviniaABulumac LaviniaABulumac Buna ziua! Detin pe numele meu o motocicleta care in urma cu ceva timp a fost instrainata de catre o alta persoana. Acea persoana a incasat niste bani in urma ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare cumparare auto virgilparcalabu virgilparcalabu Buna ziua, in decembrie 2019 am achizitionat un autoturism de la o firma care se ocupa cu comercializareade autorurisme. Contractul de vanzare-cumparare are ... (vezi toată discuția)
Schimbare domiciliu stabil- unde pot radia masina? Myador Myador Buna ziua, Am o masina cumparata in 2006. Platesc impozitul pentru ea in orasul unde aveam domiciliul stabil in acea perioada (respectiv la parintii mei in ... (vezi toată discuția)