avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract de vanzare cumparare auto
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract de vanzare cumparare auto

Buna ziua, in decembrie 2019 am achizitionat un autoturism de la o firma care se ocupa cu comercializareade autorurisme.
Contractul de vanzare-cumparare are adresa veche din buletin , in ianuarie am schimbat domiciliu si am facut noul buletin, ce ar trebui facut pentru a schimba contractul cu cu noile date din buletin pentru a o inregistra la directia de taxe si impozite, multumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:09, 5 Februarie 2020
Identificarea se face pe baza CNP-ului.
Nu aveti de ce sa schimbati contractul de vanzare cumparare.
buletinul vechi si contractul erau in sectorul 1 si domiciliul nou este in sectorul 4, eu le-am specificat ca nu este nici o problema, avand in vedere cnp-ul, dar au insistat in prima faza sa inregistrez masina in sectorul 1 si dua sa fac transfer in sectorul 4, sau sa schimb contractul cu datele noi din buletin, multumesc !
mentionez ca masina nu a fost declarata in sectorul 1
Pentru notare pe rol fiscal nu este necesar refacerea contractului de vanzare cumparare
depuneti la autoritatea fiscala teritoriala documentele auto

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare buletin, efectele asupra contractelor andreicristi andreicristi Buna ziua, in cazul in care mi-am schimbat buletinul (expirare+adresa noua/mutat in alt oras) contractele de vanzare cumparare auto facute anterior cu ... (vezi toată discuția)
Schimbare nume de familie blackjack87 blackjack87 Buna ziua, Doresc sa-mi schimb numele de familie. Motivul este ca am un nume urat, greu de pronuntat de catre un strain, si munca mea presupune interactiune ... (vezi toată discuția)
Are valoare actul? cazandetuica cazandetuica Am cumparat un autorurism, am semnat pe un formular de cumparare vanzare din acela autocopiator, in 3 exemplare cu care a venit vanzatorul, l-am semnat, am dat ... (vezi toată discuția)