avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 547 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... schimbare buletin, efectele asupra contractelor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

schimbare buletin, efectele asupra contractelor

Buna ziua, in cazul in care mi-am schimbat buletinul (expirare+adresa noua/mutat in alt oras) contractele de vanzare cumparare auto facute anterior cu buletinul vechi (sub semnatura privata) raman valabile?
Ultima modificare: Luni, 16 Aprilie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 18:36, 16 Aprilie 2018
Evident.
Contractele nu se mai refac/schimba. Cnp-ul dvs e acelasi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de vanzare cumparare auto virgilparcalabu virgilparcalabu Buna ziua, in decembrie 2019 am achizitionat un autoturism de la o firma care se ocupa cu comercializareade autorurisme. Contractul de vanzare-cumparare are ... (vezi toată discuția)
Schimbare buletin si pasaport diana24 diana24 Urmeaza sa-mi fac pasaport zilele acestea. Dupa care sa imi schimb buletinul. Daca imi schimb buletinul, va mai fi valabil pasaportul? (vezi toată discuția)
Certificat de nastere vechi fara cnp mihai_ursu mihai_ursu Buna ziua, mama mea are un certificat de nastere emis in 1953, nu are trecut CNP-ul pe certificat, acum i-a expirat buletinul de identitate si trebuie schimbat ... (vezi toată discuția)