avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1041 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... franciza
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

franciza

vreau sa stiu care este legea francizei si regulile/conditiile de a lucra sub un brand.:)
Cel mai recent răspuns: BADIU DIANA , utilizator 09:40, 11 Noiembrie 2009
Legea nr. 79 din 9 aprilie 1998 pentru aprobarea Ordonantei Guvernului nr. 52/1997 privind regimul juridic al francizei - daca parcurgeti textul (il gasiti pe internet si e destul de micut), veti afla de acolo ceea ce va intereseaza!

multumesc ;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract international de franciza Cosmin12 Cosmin12 As dori sa stiu daca statul roman prevede anumite reglementari legate de structura unui contract de franciza international. Exista vreo lege sau mai multe ce ... (vezi toată discuția)
Autorizatie pentru comercializare bauturi alcoolice, tutun si cafea online Alexandru342 Alexandru342 Buna ziua. Doresc sa deschid un magazin online in lunile urmatoare, care va comercializa printre altele si bauturi alcoolice, produse tutun si cafea. Am ... (vezi toată discuția)
Carti pentru admitere inm ContSters102784 ContSters102784 Va rog sa-mi spune-ti si mie dupa ce autori de carti de drept procesual civil se inavta pentru admiterea la inm. Multumesc? (vezi toată discuția)