avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 191 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Contract international de franciza
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Contract international de franciza

As dori sa stiu daca statul roman prevede anumite reglementari legate de structura unui contract de franciza international. Exista vreo lege sau mai multe ce prevad acest lucru? Daca da unde as putea sa o gasesc si sa o citesc pentru a intelege mai bine acest cadru legislativ.
In primul rand as dori sa stiu daca este normal realizarea contractului sa fie intr-o singura limba (Cea a francizorului). De vreme ce franciza nu este o marca autohtona si una internationala si se vrea a fi cumparta in Romania, nu este normal sa fie realizat in ambele limbi? (Cu totii stim ca si limba romana ca si cea engleza poate fi usor interpretabila.)
Este interesant articolul de pe [ link extern ]
Ultima modificare: Luni, 15 Decembrie 2008
Cosmin12, utilizator
Vedeti legislatia:
Ordonanţa Guvernului nr.52 din 28 august 1997 privind regimul juridic al francizei, modificata si aprobata prin legea nr.79din 9 aprilie 1998.
Mai cititi, daca va intereseaza, si aici:[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Franciza obligatoriu marca inregistrata? Kapy Kapy Buna ziua, Ma tot intreaba o doamna cum sa colaboreze si ea in mica mea afacere si sunt in pana de idei, intrucat tin si la ideea mea si la ce am muncit dar ... (vezi toată discuția)
Contract de franciza gyoni8 gyoni8 Va rog foarte mult, daca se poate sa ma ajutati cu un draft de contract de franciza, care sa se apropie cat de cat de cerintele Ordonanţei nr. 52/1997 din ... (vezi toată discuția)
Proprietate intelectuala - unde gasesc legislatia in materie? adle adle Buna seara, Imi puteti spune va rog unde pot gasi legiile cu privire la proprietatea intelectuala industriala si orice alta proprietate intelectuala in ... (vezi toată discuția)