avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 994 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Contribuții asigurări sociale (CAS) pentru venituri ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Contribuții asigurări sociale (CAS) pentru venituri din chirii

Buna ziua. In primul rând felicitări pentru acest site, si toate informațiile pe care le concentrați pentru cei care nu au timp sa studieze acest domeniu instabil...Concret, am o situație cu declarația unica: la un contract de închiriere ( cedare folosință bunuri) îmi apare ca datorez CAS 25% din venitul net. Pana acum nu am plătit decât impozitul si CASS. Va rog mult sa îmi spuneti cum stau lucrurile, si ce ‘noutati’ sunt in vigoare. Va mulțumesc si de acum urmărind site-ul Dvs. încerc sa stau la curent cu toate modificările...Cât pot. Simona Stelea
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:01, 27 Septembrie 2018
Pentru veniturile din chirii nu se datorează CAS (contribuția de asigurări sociale).

Detalii gasiti si aici
[ link extern ]

[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata cass pt. venituri din chirii in cazul salariatilor din ue Popa Dorina Popa Dorina In cazul in care persoana ce are venituri din cedare folosinta de bunuri , si este rezidenta in Italia , are obligatia de a plati cass , tinand cont de faptul ... (vezi toată discuția)
Contributie asigurari de sanatate club-35 club-35 Am si eu o intrebare legata de plata contributiei pentru asigurari de sanatate: Persoanele care obtin venituri asimilate salariului, mai platesc CAS pentru ... (vezi toată discuția)
Declaratia 200 loredana.m loredana.m Data post: Vineri, 7 Mai 2010, 19:57 Subiect: declaratia 200 Buna seara, am un depozit pe care l-am inchiriat unei societati comerciale cu 1000lei. ... (vezi toată discuția)