avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1032 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... cum dovedesc ca este asigurat si sunt platite CAS in ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

cum dovedesc ca este asigurat si sunt platite CAS in Romania

buna ziua,

Copilul se afla in intretinere si se afla la studii in Germania.
Cei de la Universitate au solicitat sa fac dovada ca este asigurat si se platesc acestea( ceva legat de E104).

unde si cui trebuie sa ma adresez?!

multumesc

Alte discuții în legătură

Plătesc pensie de întreținere fără să am certitudinea că majorul își continuă studiile. cum pot verifica acest lucru? ANDREEA 98 ANDREEA 98 Buna ziua! Ma aflu in urmatoarea situatie: - platesc pensie de intretinere copilului care tocmai a inceput facultatea si refuza vehement sa-mi faca si mie ... (vezi toată discuția)
Formular e 104 Liviu P Liviu P Buna ziua, Soacra mea pensionara a muncit mai mult de 35 de ani in Romania. Avand o problema grava de boala, am luat-o sa stea la noi in Germania. Detine ... (vezi toată discuția)
Asigurare de sanatate pentru student roman in germania Sitram Sitram Buna ziua, Fiica mea, care are 18 ani, a fost admisa si s-a inscris la o universitate de medicina, de stat, din Germania, in aceasta toamna. In acest sens, a ... (vezi toată discuția)