avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1105 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Realizarea de cadastru la pamant
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Realizarea de cadastru la pamant

Avem un lot de pamant împărțit in 3 pentru 3 frați si moștenitorii lor.
Moștenitorii la 2 frați au actele necesare pentru efectuarea cadastrului. Cei doi moștenitori de la al treilea frate au dificultăți. Unul a cumparat deja de mai mulți partea celuilalt (acum decedat!) prin o înțelegere făcută între ei dar fără un act legal, numai prin o tranzactie bancară.
Întrebare:
In aceasta situație care sunt căile posibile pentru efectuarea cadastrului?

Alte discuții în legătură

Cadastru parțial? Mira1925 Mira1925 Pot sa fac un cadastru numai pentru o porțiune (1/3) de pamant alocat mie de un Act de Proprietate cand ceilalți beneficiari (la 2/3 de pamant) nu au toate ... (vezi toată discuția)
Vanzator ; cumparator; ce si cat plateste ? Daxx Daxx Salut! Problema: In vanzara unui teren, [partaj nefacut], presat de frati [ pt.o tranzactie mai rapida] am facut o intelegere cu cumparatorul sa ii vand si eu ... (vezi toată discuția)
Revendicare teren extravilan jackiss jackiss Buna ziua! Am urmatoarea problema! Tatal meu ca unic mostenitor este posesorul unui teren de 1HA. Dorind sa faca faca actele necesare pentru a intra legal in ... (vezi toată discuția)