Buna ziua!
Am urmatoarea problema! Tatal meu ca unic mostenitor este posesorul unui teren de 1HA. Dorind sa faca faca actele necesare pentru a intra legal in posesia acelui teren, s-a lovit de urmatoarea problema: terenul respectiv nu a fost revendicat de catre bunica nici in 1991 si nici in 2005. Totusi bunica a fost in proprietatea acestui teren incepand din 1990-1991. Dupa moartea batranei, tata nu a gasit decat un act de vanzare-cumparare din 1921 prin care strabunicul cumpara un lot de 3HA de pamant in acel loc unde este situat acum pamantul respectiv pe care l-a impartit cu cei doi frati ai lui. Nu stiu in ce baza s-a facut imparteala sau daca a existat un act prin care se impartea acel pamant. Cert este ca la primaria din localitate nici strabunicul, nici bunica nu figureaza cu acel lot de pamant de 1 ha. Mostenitorii celor doi frati ai strabunicului au acte pe celelalte 2 ha. Cum poate tata sa devina proprietar si in acte al acelui teren?
Uzucapiune de 30 ani
mcrucita
Tata ar vrea sa deschida o ACTIUNE IN REVENDICARE prin care sa dobandeasca proprietatea asupra terenului de sub casa, a curtii si gradinii aferente invocand ... (vezi toată discuția)