avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie pfa
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie pfa

Buna ziua!!sunt pfa si urmeaza sa nasc in ianuarie,am mai multe intrebari!!
1.Se calculeaza venitul pt ultimele 3 luni de activitate?
2.Daca ma decid si vand toata marfa angro(astfel obtinand venituri mai mari)urmand ca din noiembrie sa intru in medical,nu conteaza pt indemnizatie daca 2 luni nu mai am venit?

Alte discuții în legătură

Concediu de crestere copil calculat din salariu, somaj, pfa Ilinca23 Ilinca23 Buna ziua, Data probabila a nasterii este 30 noiembrie. Ultima zi de preaviz de la ultimul loc de munca a fost 4 ianuarie 2013. Acordare somaj ... (vezi toată discuția)
Concediu maternal și ccc cosmina1591 cosmina1591 Buna ziua. Am câteva întrebări în ceea ce privește concediul maternal pentru al doilea copil. Am născut primul copil pe 27 septembrie 2018. Indemnizația ... (vezi toată discuția)
Activitate pfa in perioada de concediu prenatal si calcul indemnizatie ccc AdnanaI AdnanaI Buna seara, desi am citit toate postarile gasite pe forumul dvs. cu privire la acest subiect tot mai am cateva nelamuriri si sper sa ma puteti ajuta in ... (vezi toată discuția)