avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 820 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Inmatriculare masina fara contract vanzare cumparare
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Inmatriculare masina fara contract vanzare cumparare

Buna seara
Am primit cadou o masina de la logodnicul meu in SPANIA (acum 10 ani insa Nu mai pastram legatura) pe care vreau Sa o inmatriculez in Romania. Masina a fost cumparata in rate (deci presupun ca el are contractul cu firma) dar este pe numele meu, toate actele masinii sunt pe NUMELE MEU. Cum o pot inmatricula in Romania?
Va mulumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:16, 28 Septembrie 2018
Contactati firma pentru recuperare documente de achizitie
Traduceti documentele si parcurgeti procedura de inmatriculare auto

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu am contract de vanzare cumparare auto, pot avea probleme de circulatie sau la inmatriculare? nonica nonica BUNA SEARA, AM CUMPARAT O MASINA DIN JUD VASLUI, MASINA ESTE INM. PE IS,EU AM DOMICILIUL IN BC. MASINA ESTE CUMPARATA FARA CONTRACT V-C,PE CARTEA DE ... (vezi toată discuția)
Masina cumparata fara sa cunosc adevaratul proprietar... georgiana92 georgiana92 Saptamana aceasta am cumparat o masina din Sibiu, am vazut-o pe internet am contactat vanzatorul ne-am inteles sa ne intalnim si am cumparata. Problema ii ca ... (vezi toată discuția)
Transcriere auto kepheus1 kepheus1 Buna Vreau sa cumpar o masina si vreau aa raman cu numerele...care sunt pasi si ce trebuie sa fac sa fie pe numele meu? (vezi toată discuția)