Doresc să închiriez un magazin alimentar cu marfă ,problema este că respectivul proprietar are multe datorii către furnizori,ce trebuie să fac şi cu cine să mă consult să nu fiu nevoit să plătesc datoriile restante către furnizori ci doar pe cele existente marfii pe care o preiau.Cum mă îndrumați să procedez?
Obs.Problema este că nu dispun de bani pentru a achita integral marfa.
Daca preluati partile sociale de la o societate veti prelua si toate datoriile acesteia. Cel mai bine ar fi sa infintati o societate si sa achizitonati marfa.
george-neagu
Moderator 5din 5 utilizatori consideră acest răspuns util
Dumneavoastra preluati pe firma dumnevoastra cu contract de inchiriere doar spatiul de la acea adresa pe care il inregistrati la registrul comertului ca punct de lucru al firmei dumneavoastra iar marfa o puteti cumpara pe firma dumeavoastra dupa aceea cu factura si s-o platiti respectivulu pe masura ce vindeti din ea. Datoriile catre furnizori si le va plati respectivul pe maura ce ii platiti din acea factura sau cum va considera el de cuviinta. Pe dumnevoastra nu va intereseaza acest aspect.
Vanzatorii care vor lucra in respectivul magazin ii veti angaja pe firma dumneavoastra La fel casa de marcat si daca sunt ceva contrate cu furnizori de utilitati (apa, salubritate, lumina).
Infiintare frizerie
cyp80myr
Am 32 de ani si as dori sa deschid o frizerie,dar nu am calificare.Se poate?Am spatiul meu si pentru ca nu am calificare ,as dori sa inchiriez scaune.Daca se ... (vezi toată discuția)
Casa de marcat
natali7k
Buna ziua!
Am o nelamurire. Am deschis de curand un magazin cu produse naturiste.
Din cand in cand mai iau cate un produs acasa.
Cum trebuie sa procedez? ... (vezi toată discuția)