avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general casa de marcat
Discuție deschisă în Contabilitate în general

casa de marcat

Buna ziua!
Am o nelamurire. Am deschis de curand un magazin cu produse naturiste.
Din cand in cand mai iau cate un produs acasa.
Cum trebuie sa procedez? Il mai bat in casa de marcat?
Daca DA, atunci ce suma pun pentru ca eu deja am platit pentru produsul respectiv cand am aprovizionat magazinul.
Daca NU, cum ii justific iesirea?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: iulia53 , utilizator 10:54, 14 Ianuarie 2013
Toate produsele care le achizitonati le faceti receptie pe marfa,le puneti pret,iar la vinzare catre clienti ,adica iesirea produsului de pe raft il bateti in casa de marcat.
Si d-voastra sunteti un client al magazinului ,deci iesirea produsului il bateti pe casa de marcat.
Nu are nimic faptul ca l-ati platit la achizitonare,firma l-a platiti nu d-voastra ca persoana fizica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Necesara casa de marcat? Tudor.M Tudor.M Buna ziua, Sunt nou pe forum si am cateva nelamuriri pentru care va cer ajutorul. Am deschis de curand un P.F.A cod caen 4791 (comercializez suplimente ... (vezi toată discuția)
Note de receptie vio13 vio13 va rog frumos ,sa ma ajutati cu un raspuns la aceasta dilema : am un magazin naturist tip plafar deschis de curind,pe facturile de intrare de la furnizorii de ... (vezi toată discuția)
Cum transfer marfa ? mayer mayer Un srl ( magazin vanzari cu amanuntul) functioneaza intr-un spatiu in care are si magazia de depozitare marfuri aprovizionate Recent am deschis un punct de ... (vezi toată discuția)