avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Note de receptie
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Note de receptie

va rog frumos ,sa ma ajutati cu un raspuns la aceasta dilema :
am un magazin naturist tip plafar deschis de curind,pe facturile de intrare de la furnizorii de produse naturiste avem peste 1500 de produse ,cu preturi si denumiri diferite.acum intrebarea este PE NOTELE DE RECEPTIE TREBUIE TRECUTE TOATE CELE PESTE 1500 DE PRODUSE SI PRETUL DE VANZARE PTR FIECARE PRODUS IN PARTE ?ptr ca mi se pare o munca titanica ,contabilul nostru spune ca asa trebuie facute dar mi se pare aberant sa treci pe notele de receptie mii de produse ,i- poate lua saptamini intregi de munca. astept raspuns de la cineva care are notiunu de cont sau s-a confruntat cu aceasta problema .multumesc!X-(
Cel mai recent răspuns: Marian Trutan , Contabil 20:00, 4 Octombrie 2013
Este firesc sa se treaca pe notele de receptie toate produsele intrate,atat ca denumire,cantitate,etc.,si pretul de vanzare. In casa de marcat trebuie introduse denumirile si preturile dupa NIR. Bonurile fiscale emise de casa de marcat,conform OG 28/1999, trebuie sa contina aceste date,pentru a fi posibila identificarea produselor si a preturilor afisate la raft. Cum credeti ca este posibil sa emiteti bonuri fiscale fara elementele obligatorii necesare atat vanzatorului cat si cumparatorului ? Este poate mai greu la inceput. Pe parcurs intrarile vor fi mai putine si la intervale mai mari de timp.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Factura de discount - separata? grupmodal grupmodal Sunt pus in postura sa rezolv urmatoarea problema si nu stiu cum : - primesc marfa pe factura cu un pret mare (chiar mai mare si decat pretul de vanzare in ... (vezi toată discuția)
Cum fac preturile si cum le pot vinde legal prin casa de marcat? tym_and tym_and buna ziua Imi fac un gewerbe ( PFA) si inchiriez un spatiu pentru ami face un magazin mixt, cumpar marfa de la selgros sau metro. Exemplu : Cumpar cu un ... (vezi toată discuția)
Exista vreo legatura intre produsele de pe nir si cele trecute in casa de marcat ? distribution distribution Buna ziua, As dori sa aflu raspunsul la cateva intrebare, inainte de a discuta cu contabilul (doresc sa am habar sa stiu ce intrebari formulez ... (vezi toată discuția)