Am fost cercetat pentru lovire sau alte violente, dupa care m-am impacat cu partea vatamata. Dupa vreo 2 luni am primit o foaie de la parchet in care scria ca trebuie sa platesc 250 lei dintre care 200 lei pentru onorariul avocatului din oficiu care ma reprezentat o singura data, este normal aceasta amenda sau plata. nu stiu daca am postat bine. multumesc
Trebuie sa platiti aceste cheltuieli deoarece v-ati impacat, s-a dispus incetarea procesului penal iar in acest caz cheltuielile judiciare, asa cum prevede Codul de procedura penala, trebuie sa fie suportate de ambele parti.
Asa este, dupa cum a specificat si colegul Ramirez , in caz de impacare, ambele parti litigante suporta , in mod proportional , cheltuielile de judecata.
Dosar penal violenta
dia2120
care e pedeapsa pt un dosar in urma unei altercatii ....care s a finalizat cu bataie,iar partea vatamata are un certificat de 17 zile??
eu am recunoscut ca l ... (vezi toată discuția)
Urgent
carmensitta
Am si eu o problema sotul meu a aparat copilul batut de un alt baiat de 12 ani luandu-l pe acela de urechi si despartindu-i, iar eu au venit la usa cu 3 ... (vezi toată discuția)