avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Avocat din oficiu
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Avocat din oficiu

Am fost cercetat pentru lovire sau alte violente, dupa care m-am impacat cu partea vatamata. Dupa vreo 2 luni am primit o foaie de la parchet in care scria ca trebuie sa platesc 250 lei dintre care 200 lei pentru onorariul avocatului din oficiu care ma reprezentat o singura data, este normal aceasta amenda sau plata. nu stiu daca am postat bine. multumesc
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 14:42, 11 Noiembrie 2009
Trebuie sa platiti aceste cheltuieli deoarece v-ati impacat, s-a dispus incetarea procesului penal iar in acest caz cheltuielile judiciare, asa cum prevede Codul de procedura penala, trebuie sa fie suportate de ambele parti.
Ultima modificare: Marți, 10 Noiembrie 2009
Av. Marian Bîrlădeanu, Avocat
Asa este, dupa cum a specificat si colegul Ramirez , in caz de impacare, ambele parti litigante suporta , in mod proportional , cheltuielile de judecata.
E vorba de cheltuielile efectuate de stat.
Acestea au existat si trebuie sa le achite cineva.
Pe mine ma mira faptul ca ati avut avocat din oficiu.
da este normala taxa de 200 lei pentru avocatul din oficiu.Eu am crezut ca este prea mult pentru o reprezentare.multumesc
Nu, sub acest aspect cu onorariul nu exista probleme.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este posibil ca un procuror să se sesizeze din oficiu pentru o infracțiune de loviri și alte violențe? cezarad cezarad Este posibil ca un procuror sa se sesizeze DIN OFICIU pentu o [u][b]infractiune de loviri si alte violente[/b][/u] ???? Nu este de natura acestei infractiuni ... (vezi toată discuția)
Dosar penal violenta dia2120 dia2120 care e pedeapsa pt un dosar in urma unei altercatii ....care s a finalizat cu bataie,iar partea vatamata are un certificat de 17 zile?? eu am recunoscut ca l ... (vezi toată discuția)
Urgent carmensitta carmensitta Am si eu o problema sotul meu a aparat copilul batut de un alt baiat de 12 ani luandu-l pe acela de urechi si despartindu-i, iar eu au venit la usa cu 3 ... (vezi toată discuția)