avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 503 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum o pot evacua pe fosta sotie a tatalui meu decedat?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum o pot evacua pe fosta sotie a tatalui meu decedat?

Hmmm, chiar am o "mamica" vitrega :foottap:... Tata a murit si apartamentul sau este in litigiu (poveste mare). In apartament locuieste acum, fosta lui sotie, adica mamica mea vitrega... X-( , de care tata a divortat de 10 ani. El a murit in 2007 . Eu ma judec cu un nene X-(, pt un act aparut din iad, act fals, de altfel. Dar daca fosta sotie a tatalui meu, locuieste in apartamentul cumparat de tata, nefacandu-se partaj (la divortul lor, nu s-a facut partaj), si nu plateste impozit, lasandu-ma pe mine sa platesc, va intreb asa, la obiect: Cum pot s-o scot din casa, fara tam-tam, pentru ca si-asa nu m-a intrebat daca ii dau voie sa locuiasca acolo? Am teama sa nu ma lase cu ceva datorii babane....#-o . Multumesc si va doresc multa sanatate si fericire.:bow:
Ultima modificare: Marți, 10 Noiembrie 2009
alex9ys, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters97658 , utilizator 22:06, 11 Noiembrie 2009
Cine este implicat in litigiul pt apartament? Tatal detinea apartamentul inainte de casatorie?
buna seara!
exista vreo legatura intre mama vitrega si cel cu care va judecati?
ce fel de act este incheiat?
de catre cine?
cum a dobandit tatal dvs apartamentul?
in litigiu sunt eu si un domn, aparent fara legatura cu fosta sotie. La mijloc este un antecontract, fals, aflat in mijlocul unui dosar penal.... La divort nu au facut partajul, apartamentul a fost cumparat impreuna dar de la divort s-au scurs 10 ani si nu s-a facut partaj... Fosta sotie sta pe margine, nu a intrat in lupta impreuna cu mine impotriva actului fals, ci sta si asteapta... ce? Nu stiu....
am impresia ca sunt confuz. Deci:
-apartamentul a fost cumparat de tata impreuna cu fosta sotie ( lasand la o parte ca tata a achitat intreaga suma, el avand pensie de 11 000 000, la vremea aceea , iar "fosta", doar 700 000 lei);
-au divortat acum 10 ani;
-nu s-a facut partaj (chipurile, spune "fosta", n-a dorit sa-l supere pe tata :O;
-dupa moartea tatalui meu, apare un domn care flutura un antecontract, cu o semnatura care ar fi a tatalui meu;
-2 expertize spun ca nu este a tatalui meu; o expertiza a politiei spune clar ca nu este a tatalui meu iar expertiza INEC spune ca nu se poate certifica cu siguranta daca este sau nu a autorului;
-procese, procese;
-"fosta" nu participa, adica nu l-a deranjat cu nimic pe cel ce prezenta acel contract;
-dar locuieste in apartament, unde face modificari, fara sa ma intrebe si fara sa doreasca a vorbi cu mine...
Cam asta e....
buna ziua!
de pe urma tatalui ati dezbatut succesiunea?
sau macar aveti un certifcat de caliatate.
in ceea ce o priveste pe fosta sotie ar fi tebuit si aceasta sa fie chemata in judecata pt a ii fi opozabila sentinta, deoarece pt instrainare era nevoie si de acordul ei.
atata timp cat nu este chemata in judecata nu are de ce sa se agite!
indiferent de solutie, ei nu ii este clar ca ea opozabila!
daca se constata ca acel antecontract nu este semnat de tatal dvs, ei nu ii incumba nicio obligatie!
sa inteleg ca ea nu a fost prezenta la semnarea antecontractului nici in nume propriu, nici prin reprezentata?

Alte discuții în legătură

Succesiune frati vitregi ioanandreea88 ioanandreea88 buna ziua. tatal meu, decedat pe 4 martie 2017 a avut inaintea casatoriei cu mama, o alta casatorie, in urma carei a avut o fiica. In momentul divortului de ... (vezi toată discuția)
Partaj cosmin311 cosmin311 Mama a divortat de tata acum 15 ani din cauza lui dar mai locuiesc impreuna si cand au divortat tata nu a mai cerut partajul.Din cauza situatiei financiare ... (vezi toată discuția)
Mostenire olympya olympya buna ziua! va rog ,sa ma lamuriti intr-o problema legata de o succesiune.Este vorba de casa bunicilor (bun comun) si cei doi copii ai lor.Bunicul si unul din ... (vezi toată discuția)