avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 397 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... certificat de donare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

certificat de donare

Buna ziua. Am primit o donatie facuta prin notariat asupra unui imobil. ce riscuri sunt sa pierd aceasta proprietate? se poate ataca aceasta donatie? cine o poate ataca? exista un termen in care se poate face acest lucru? MULTUMESC.
Cel mai recent răspuns: silvia77 , utilizator 18:40, 28 Septembrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
Poate sa fie atacata de mostenitorii sezinari sau poate sa fie revocata de donator.
Condifiile sunt mai greu de explicat si si mai greu de demonstrat in fata instantei.
Si pot vinde aceasta proprietate?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
Da, se poate vinde daca aveti cadastru si intabularea.
multumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Donarea unui teren pe care se afla o casa "la rosu" dianabutnaru dianabutnaru buna ziua, mama are in proprietate un teren pe care a inceput sa construiasca o casa, care in prezent e \"la rosu\". acum mama vrea sa ne doneze, mie si ... (vezi toată discuția)
Cum pot deveni si eu proprietara pe imobilul mamei? hellenix hellenix Buna seara. Ma puteti ajuta cu un mic sfat vis-a-vis de urmatoarea problema? Mama mea detine o casa si terenul de sub casa. Restul curtii este teren ... (vezi toată discuția)
Donatie ContSters96930 ContSters96930 Mai vin cu o intrebare daca se face donatie in loc de act de vinzare cumparare ,care este mai bun,donatia se poate darama? (vezi toată discuția)