avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 776 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Proces penal pentru folosire inregistrare ...
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Proces penal pentru folosire inregistrare neautorizată?

Bună seara! In ce condiții se poate deschide proces penal impotriva unei persoane care a folosit înregistrări telefonice ale mele fără acordul meu, intr-un context total diferit-ceea ce mi-a cauzat pierderea locului de muncă, iar din cauza harțuirii prin intermediul mesajelor sau apelurilor am fost nevoită să apelez la psihiatru.
Cel mai recent răspuns: mariteo17 , utilizator 14:22, 30 Septembrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Faceti o plangere penala la parchet pentru hartuire
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Descrieti exact situatia de fapt.
Am fost sunată de individ,in care îmi aducea niște injurii la adresa soțului meu..care pureau fi verigicabile și demontate.La anomaliile care mi le-a spus, i-am răspuns cu aceeași monedă..l-am luat peste picior:ex.imi spunea că soțul meu e pe un vârf de munte cu o doamnă-in contextul in care soțul era cu mine și cu copilul.Răspunsul meu"romantic mediul ales".Eu sunt consilier..cadrul în care i-am spus aceasta nu era in cadrul consilierii dar l-a trimis la șeful meu, împreună cu alte explicații personale, și au inceput repercursiuni.Apoi ptr.că individul a participat la un seminar online care l-am ținut pentru cadre didactice, doar pe bază de plată,link,parolă, a creat situație de neâncredere in cadrul șefilor mei ( indoindu-se de confidențialitatea mea).De câteva saptamâni ma sună să mă anunțe unde va mai trimite alte bucați din conversație..L-am blocat, a inceput sa ma sune de pe telefonul soției lui..etc

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Descrieti exact situatia de fapt.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mesaje vulgare prin sms ContSters62689 ContSters62689 O colega de-ale mele are o mare tristete: un nebun o suna in disperare si ii trimite SMS-uri cu tenta erotica. Am reusit sa verific, o face de pe o cartela ... (vezi toată discuția)
Hartuire la locul de munca dianan23 dianan23 Buna ziua,am nevoie de un sfat.... seful de zona a sotului il forteaza sa isi dea demisia, din cazua scaderii vanzarilor, vorbeste foarte urat, il face prost, ... (vezi toată discuția)
Sunt hartuita telefonic de o persoana necunoscuta ioana35 ioana35 Buna ziua! De mai bine un un an jumatate, nici nu realizez cat de veche este problema, pt ca nici nu mi-am dat seama cand a inceput, o persoana ma tot ... (vezi toată discuția)