avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 923 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Inundatie bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Inundatie bloc

Locuiesc la etajul 4 si teava de evacuare aflata in apartamentul vecin era infundata. Cand am folosit chiuveta apa nu a curs si a iesit in camera vecinului de langa mine apoi a curs in jos la ceilalti. Vecinul nu era acasa, cand a venit a desfundat teava! Legal trebuie sa achit reparatii le celui de la etajul 3? Si am inteles ca se plateste doar ce e stricat( un perete) nu toata camera in cazul zugravitului.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 15:16, 29 Septembrie 2018
Din ce cauza a ajuns apa in apartamentul vecin si de unde a curs la ceilalti?
Teava de evacuare nu are cum sa se afle in alt apartament, trebuie sa fie o teava comuna situata "intre" apartamente.
Chiuveta de unde este, bucatarie sau baie?
Ati identificat de ce nu a curs apa cand ati incercat sa o folositi?
Exista tur si retur, nu se poate ca daca pe tur nu vine apa sa curga apa pe retur!
In cazul daunelor se acopera numai pagubele produse, tavan, perete, mobila, nu se zugaraveste toata camera sau apartamentul.
Daca este vorba despre defectiune la instalatia parte comuna dupa cum precizati responsabila este asociatia de proprietari
Precizarea conform careia
apa nu a curs si a iesit in camera vecinului de langa mine apoi a curs in jos la ceilalti.
,rdica suspiciunea unei interventii asupra scurgerii,deoarece scurgerea de la bucatarie si baie nu are cum sa tranziteze camera de locuit-scurgerea parte comuna este pozata in nisa de la bucatarie si baie
Ultima modificare: Sâmbătă, 29 Septembrie 2018
cyan, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inundatie apartamente nana234 nana234 am un apartament nelocuit de mai multi ani si acum cateva zile coloana de scurgere ape reziduale de la bucatarie a refulat in apartament; nefiind nimeni acolo, ... (vezi toată discuția)
Scurgerea infundata ContSters233635 ContSters233635 ASOCIATIA are drept sa puna sigiliu la apometre sa le citeasca,dau indexsul la ASOCIATIE dar am avut o problema in casa mi sa infundat scurgerea la bucatarie ... (vezi toată discuția)
Ce trebuie sa fac? amk1243 amk1243 Vecinul de la etajul superior a inlocuit teava de scurgere de la bucatarie. Au trecut 7 luni si in urma lucrarii efectuate sus, la mine au aparut pete de ... (vezi toată discuția)